Otsing
Tooted
    Menu Close

    100% Puhas Vadakuvalk - 2000g Vanilje

    Manufacturer: Multipower
    Kõrgekvaliteetne 100% puhast vadakuvalku lihasmassi kasvu toetamiseks.
    SKU: FIT00289
    kättesaadavus: Läbimüüdud
    €107.00
    i h
    • Vaid 4% süsivesikuid
    • Vitamiin B6 aitab kaasa normaalsele valgusainete ainevahetusele ja hormonaalse aktiivsuse reguleerimisele
    • Saadaval 2000 g pudelis - 67 portsjonit
    • Vadakuvalk on ülejäänud proteiinidega võrreldes parem, kuna organism lagundab selle kiiresti, mis muudab selle suurepäraseks valguallikaks eriti intensiivsete treeningute järel, kui keha vajab kiiret toitainetega varustamist lihastele. Multipoweri Pure Whey Protein on oluline lihasmassi defineerimise ja toniseerimise toetamiseks.

    Haldamine:

    • Mõõda 30 g pulbrit (3 mõõtelusikat) 200 ml veega.
    • Soovitatav on tarbida 1 portsjon päevas pärast treeningut.
    • Toode on toidulisand ega tohiks asendada mitmekesist ja tervislikku toitumist ning elustiili.
    • Hoida lastele kättesaamatus kohas.
    • Ei soovitata lastele, rasedatele ega imetavatele naistele.
    • Toode võib sisaldada potentsiaalselt allergiat tekitavaid aineid. Võib sisaldada jälgi munast.

    Sega 30 g pulbrit (3 mõõtelusikat) 200 ml veega või piimaga. Soovitatav on tarbida 1-3 portsjonit päevas.

    Koostisosad: Valkude segu (97%) (Vadakuvalgu isolaat (Piim), Vadakuvalgu kontsentraat (Piim), Hüdrolüüsitud valgud (Piim)), Aroomid, Emulgaatorid: Päevalilleletsitiin, Sojaletsitiin; Sool, Magusained: Naatriumtsüklamaat, Naatriumsahhariin, Acesulfaam K; Värvaine: Beetakaroteen, Palmiõli, Paksendaja: Guarkummi, Ksantaankummi; Vitamiin B6.

    NUTRITIONAL VALUES Per Serving Per 100g
      30g  
    Calories 474 kJ/ 113 kcal 1579 kJ/373kcal
    Fat 1,4 g 4,6 g
    of which saturates 0,8 g 2,8 g
    Carbohydrates 2,5 g 8,3 g
    of which sugars 2,0 g 6,7 g
    Protein 22 g 74 g
    Salt 0,27 g 0,89 g
    Vitamin B6 1,65 mg 5,51 mg
    0.0 0
    Kirjuta oma arvustus Sulge
    *
    *
    • halb
    • suurepärane
    *
    *
    *